Post by ofsogiheces on Mar 14, 2022 1:59:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BombSquad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BombSquad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بالا بردن تجربه ▞▞▞
▞▞▞ BombSquad 2022 version ▞▞▞
خیلی باحاله موقعیتی که دونفری بازی میکنین
کنترل های بد هیچ دستورالعملی در مورد نحوه بازی وجود ندارد. 😒😒
لطفا بازی را به روز کنید و میکروفون مانند pubg online plz را اضافه کنید
18871427 حتما کد را در بخش و بخش تنظیکات پیشرفته برین و کد را بزنین 40 تا بلیط بگیرین
یه سوال داشتم ببخشید کسی میدونه چطور میشه نسخه بمب اسکواد را حرفه ای یا پرو کرد ممنون میشم توضیح بدین
شگفت انگيز. پرتاب بمب، مشت زدن و گرفتن مردم، در FFa، tdm، حتی هاکی و فوتبال واقعا سرگرم کننده است! قطعاً یکی از بهترین بازی های موبایل موجود است، من 2 پیشنهاد دارم، 1. توضیح دهید که ویژگی جمع آوری "نزدیک" چگونه کار می کند، من سعی کردم با دوستم با بلوتوث ارتباط برقرار کنم اما نمی توانیم بفهمیم که چگونه. 2. لیست دوستان، حداقل تا جایی که بتوانید صحبت کنید و به مسابقه دوستان (اگر خصوصی نباشند) بپیوندید. به طور کلی، بسیار سرگرم کننده است!
من اخلاق را دوست داشتم اما برخی از سطوح مزخرف هستند. زمانی که مجبور شدی جلوی دشمنان را بگیری تا به آخر برسند. آن یکی زباله است، آنها باید آن سطح را از بازی حذف کنند.
BombSquad 액션 hgne
BombSquad 액션 hgne
این یک بازی واقعا سرگرم کننده بود، اما آیا می توانید سرورهای عمومی اضافه کنید؟ این سرگرم کننده خواهد بود و شما می توانید پس از 5 بازی عمومی بلیط کسب کنید، هزینه 2 بلیط برای بازی در سرور عمومی.
BombSquad 액션 hgne
بازی خوبی است اما خیلی زیاد است و وقتی بازی را دوباره بازی میکنم، زبانم به طور خودکار تغییر میکند و یک چیز سیاه روی صفحه نمایش میدهد و نمیتوانم با solso و چند نفره ببینم و ببازم.
این بازی مانند بهترین بازی آرکید در کل پلی استور است، اما توسعه دهندگان آنقدر احمق هستند که آن را مانند pvp و f2p آنلاین نمی سازند. این بازی پتانسیل دارد اما تیم بازاریابی به سادگی احمق است
عالی من الان انقدر سکه خریدم که 400 کا دارم عالی و کد ربات خفن بزنین fix c16091 تمام
این بازی بسیار آزاردهنده است مخصوصاً با تبلیغات بسیار زیاد و بیشتر زنان میانسالی هستند که در حال رخ دادن هستند، لطفاً تعداد تبلیغات را کاهش دهید و کیفیت بهتر برنامه ها را ارتقا دهید نه فقط برنامه های تماس تصویری تصادفی
بازی خیلی خوبیه خیلی سرگرم کننده است. برای درک بهتر بازی باید آموزش را ببینید و صفحه "چگونه بازی" را در بازی مطالعه کنید، یعنی لذت بیشتر! همچنین راه هایی وجود دارد که می توانید فیزیک بازی را «تقلب» کنید. نگران نباشید، برای انجام آن در حین بازی آنلاین ممنوع نخواهید شد، در واقع، این فقط به شما کمک می کند تا در بازی بهتر شوید و به امتیاز بالاتری برسید و به لیگ جدیدی بروید! بنابراین همانطور که گفتم، بازی خوب و سرگرم کننده است. همین الان چکش کنید!!!
این بازی بسیار کسل کننده است و بسیاری از کنترل های بدی که تا به حال در یک بازی دیده شده است را می کشد. وقتی بازیکن می دود و با فشار دادن دکمه اجرا به سمت نامعلومی می پرد. زیرا این یک قطعه جهل واقعی است
انجام این بازی عالی بود به جز تبلیغات ناامیدم می کند، به محض اینکه تبلیغات آمد حذف می کنم
افزودن مکرر 30 ثانیه ای غیرقابل رد شدن بسیار آزاردهنده است. هر 2 دقیقه یک آگهی اجباری وجود دارد. من بسته پریمیوم شما را نمیخواهم. لازم نیست هر 2 دقیقه یک بار بپرسید.
بازی خوب ! گزینه جمع آوری هم خوب است. اما می توان با افزودن پاداش برای برنده شدن تیم یا بازیکن در اینترنت، آن را بهتر کرد
خیلی عالی
دانلود بازی BombSquad 1.6.3 برای اندروید + نسخه پرمیوم
حاوی تبلیغات بسیار طولانی است که نمی توان آنها را نادیده گرفت
عن
بازیها · آرکید · آموزشی · استراتژی · اطلاعات عمومی · ایفای نقش · پرتحرک · تختهای · شبیهسازی · کارت · کازینو · کلمهیابی · ماجراجویی · مسابقه · معمایی
وقتی با دوستانم آفلاین بازی می کنم، زمانی که شخص دیگری میزبان بازی است، تاخیر در بازی وجود دارد. اما وقتی من میزبانی بازی هستم، هیچ تاخیری در بازی من وجود ندارد، اما بازی دیگران با تاخیر مواجه می شود. لطفا این را اصلاح کنید
خیلی متاسفم که دیر پاسخ دادم، زیرا در چند هفته گذشته دور بودم، بنابراین بدون نیاز به سلول نشان دهنده کیفیت بهتری برای حمل و نقل مواد یا هزینه رفتن به محل کار در چند هفته قبل از پرداخت هزینه کامل است. سفر من و من برای چند هفته تعطیلاتم در ایالات متحده چیزهای زیادی برای ارائه دارم، بنابراین من می توانم روز پنجشنبه برای شما حضور داشته باشم زیرا باید برای تعطیلاتم به فرودگاه بروم تا کار کنم و سپس می توانم چند مورد را دریافت کنم. روزهای دور از خانه برای شب، بنابراین من باید به w
عاشق این بازی! بهترین بازی ای که در این مدت بازی کردم، مخصوصاً وقتی با دوستان آنلاین بازی می کنید! من حتی آن را به تلویزیون وصل کردم و چندین کنترلر بلوتوث وصل کردم و چند نفره را به این ترتیب بازی کردم. 5/5
داداشا من ساسانم خیلی ها من میشناسن این بازی خیلی باحال و خوب هست نصب کنیم درج یک هست
عالیه!! من از بازی کردن این بازی خیلی لذت بردم، تنها مشکل این است که برای خرید حالت هاردکور به پول واقعی نیاز دارید... آیا این بد است!!
Terning (Dice App) Underholdning err
بد نی
بازی واقعاً شایسته وقتی میخواهم از بازی خارج شوم، تلفنم (Galaxy S9) را برای 30 تا 60 ثانیه با تبلیغات قفل میکند. در حال حذف.
بازی اندروید Sky Squad به فارسی بازی اندروید جوخه آسمان ، آخرین نسخه جدید آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی اندروید Sky Squad ،” آیا به اندازه کافی شجاعت
آزاردهنده ترین قسمتی که باعث می شود هر بار که می آید دیگر بازی را متوقف کنم، تبلیغ ارتقاء Bombsquad Pro است، 25 ثانیه طول می کشد و حتی نمی توانید از آن رد شوید، هر بار که متوجه می شوم بلافاصله برنامه را می بندم و بازی را متوقف می کنم.
من عاشق این بازی هستم گرافیکش خیلی خوب است و تنها چیزی که این شخصیت بازی بسیار گران است
garden plants online cavatappo padova be cool at school ...
برای من فقط تمرین آورد.😔
عالی با طعم پرتغالی
سلام این بازی عالی است اگر می خواهید 400 کوپن یا پول را رایگان بگیرید.
اصن واس من نمیاد اگه میومد کع .... تمام
میشه بگید این کدهارو از کجا میارید این کدها قدیمی شدن عمل نمیکنن
این یک بازی بسیار خوب است تنها مشکل این است که نینجاها در حال اجرا هستند و هدفشان همین است
لطفا حالت چند نفره آنلاین را بهبود ببخشید. من نمیتوانم از طریق WiFi به دلیل ارسال پورت بازی کنم، بنابراین پیشنهاد میکنم ویژگیای را دریافت کنید که در آن هر کسی میتواند کد بازی را ایجاد کند و آن را برای دوستان خود ارسال کند تا بتوانند به این کار بسیار آسانتر بپیوندند. یا لطفاً Google Play را برگردانید تا بتوانیم دوستانی اضافه کنیم و با آنها بازی کنیم. متشکرم!