Post by ofsogiheces on Mar 14, 2022 1:50:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Car Race 3D Games Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Car Race 3D Games Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Real Car Race 3D Games Offline 2022 version ▞▞▞
Grafika je v redu in želim, da bi lahko dirkal brez povezave s procesorjem in ne moreš trčiti v avtomobile, da bi jih premaknil
Ni boljše igre, ni viden notranji del avtomobila....in v igri so fotografije, ki se vidijo, ponarejene....hočemo videti samo notranjost avtomobila......zato prosim posodobite igro in dajte to funkcija....
Lepo, vendar potrebuje nekaj nadgradenj in prilagoditev
Nimam pojma, zakaj ima ta igra toliko igralcev v primerjavi z avtocesto Car X, ki ima veliko boljšo grafiko, zvočni posnetek, dejanske ovinke in zavoje na cesti itd.
Dobro je, a malo dolgčas ni drugega kot policijsko preganjanje
Real Car Race je dobra in lepa igra. Barva grafike in dizajn je zelo dober..👍🏼
To je lepa aplikacija in je zelo lepa in enostavna igra
Prava avtomobilska dirkalna igra 3D: Zabavna nova avtomobilska igra 2020 je zelo čudovita in neverjetna igra. ima odlične funkcije in popolnoma osupljivo grafiko. Resnično obožujem to čudovito igro.
Ta igra je neuporabna, ne prenesite. Ni zabavno igrati. Ne kaže, kako jo igrati
to je ena najboljših aplikacij, ki sem jih kdaj poznal in videl, da je zelo dobra aplikacija, ki mi je najbolj všeč ta aplikacija za hitre dirkalne igre.
Prosim ustvarjalce igre, da naredijo igro bolj realistično
To je igra, vendar je grafika tako slaba, da mislim, da je grafika 1608 boljša od te
Dobro, vendar bi lahko izboljšali grafiko in izbiro avtomobilov
Ta igra je lepa 👍. enostaven za upravljanje avtomobila. 🚘🚘🚘
Ttyyoopdttyyyyuuuyugggggggggggggg in njegove lastne nove pošte so postale prve v daljšem obsegu in število, ki bo otežilo tako potrošnike kot razvijalce in bo imelo tudi možnost boljšega dogovora z novo aplikacijo iPhone v novi različici, ki je na voljo na telefonih Android in Android v ponudbi za bolj mobilno napravo, ki je vgrajena v range rover v novi različici, ki je na voljo na napravah Android, kar je dobra ideja za novo aplikacijo iPhone in iPhone je av
Crash Dive Szimulációs játékok ndeb
V tej igri ni podana nobena tarča..
V igri zelo uživam. Imam težavo z izzivi. Ko dokončam izziv 16, moram spet nadaljevati z izzivom 8.
Toliko oglasov,
Real Car Race 3D Games Offline Lenktynės xxwe
Aplikacijo bom zdaj prenesla, vendar se zdi, da so ocene za to igro precej slabe, zato me zanima, ali so bile te napake/težave odpravljene?
Real Car Race 3D Games Offline Utrka podc
Najboljša igra vseh časov, v kateri uživam v vožnji vsak dan
Ta igra je zabavna, vendar prenos traja večno. Grafika je popolna. Igra je izziv, ki mi je všeč. Zame je ta igra DA 👍. Upam, da boste uživali v igri tako kot jaz !!!
Igra mi je zelo všeč, vendar je kot za 5 letnika, zato sem ji dal dve 🌟 zvezdici
Vse je super, dal bi 5 zvezdic, vendar je v tej igri preveč oglasov, zato mi ta igra ni všeč
Ta aplikacija je NEVERJETNA!!! Všeč mi je ta aplikacija, ker lahko spremenite videz avtomobila in tako naprej, lahko govorim več, vendar .... PRENESI TO APLIKACIJO. Ta aplikacija nima veliko dodatkov. To aplikacijo sem imel 6 let, tako da je to bomba, upam, da je bila to v pomoč.😊👱😇😇😊✌👏👏
Dobra igra je le, če bi namesto puščic dobilo jekleno kolo in tudi za povečanje hitrosti tj. dotikanja na zaslonu
Igra je dobra in zanimiva
Slaba igra! Brez krmilnikov. Dve skladbi v ozadju, ki se predvajata hkrati. Dirka nima konca. Od izhodišča ste vedno prvi. Vaši konkurenti se niti ne pojavijo.
Lep trud, vendar vsaj ne ponarejajte ocen. Samo negotovost glede svojih zmožnosti vas ne bo pripeljala nikamor. Bolje je narediti tekmovalno igro. Prizadevanja so znatna, iščemo, da bi ta igra postala boljša.
Khkmf Za pridobitev priložnosti 8. se morda veseli, da se bo končal v naslednjem 2., vendar druga roka še ni ocenjena, to pomeni, da se morate vrniti v stik, vendar bi bilo 8. od 888 8 na enak način, vendar
Zelo zabavno in enostavno. Lastnosti so neverjetne. Predstavlja neverjetno in zasvoji igro. Dih jemajoči vizuali in neverjetne skladbe. 👍
Na voljo bi morale biti izbirne možnosti avtomobilov in cest in lahko kadar koli posodobite zmogljivost avtomobilov
Super, vendar povečana grafika
Ta igra ne deluje dobro, samodejno je nastavljena na igranje brez daljinskega upravljalnika
Zelo lepa igra
Spremenite logotip .logotip sploh ni dober .morate narediti boljši logotip, da bo pritegnilo več igralcev ...
To je najbolj smešna igra, ki sem jo igral v življenju
Igro bi lahko igral samo enkrat. Po tem je vedno pisalo, da prostora za shranjevanje ni dovolj, medtem ko sem imel 1 GB prostega prostora za shranjevanje.Na primer na dan istega dne ga kupi zdaj in si želim, da bi si oddahnil z vaše strani in bi rad prejemal ta e-poštna sporočila vsem za zdaj. želim, da bi me še naprej opazoval, vem, kdaj enako tebi in tvoji družini delaš kakšen edinstven trik, da isto predvčerajšnjim vzamem pred nekaj minutami kupim zdaj gumb spodaj imam samo enega, ki je v najboljšem rahmathu Bom vzela pred nekaj minutami sem imela priložnost t
Real Car Race 3D Games Offline Lenktynės xxwe
Ta igra je morda dobra.
samo igra drag race, ne vem, zakaj ji je veliko ljudi dalo 5 zvezdic, grafika ni nič spektakularna. Oglas na vrhu mi vedno blokira pogled in res moti, oglas se prikazuje po vsaki dirki. Odstranite v manj kot 30 minutah