Post by ofsogiheces on Mar 14, 2022 1:38:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече ключове ▞▞▞
▞▞▞ Home Design Makeover 2022 version ▞▞▞
Контролите, като плъзгането на мебели, са ужасни, понякога поставяте дизайн на стените, но е твърде бавен, за да можете да добавите каквото искате към него! Веднъж се опитвах да добавя предполагаемо бял, но не много тапет с шарка, но вместо това видях най-светлата обикновена стена, която някога съм виждал! Издържах само около 3 минути, като се мъчех да играя... Така че играта има лоши контроли, нямам нищо против графиката и щракването върху нещата не е забавено, но всичко останало е ужасно... Най-лошата игра!
супер
Тази игра почти няма клиент на разположение за преобразяване.. Чакам повече от месец или повече. Имам Property Brothers, които са проектирани от едни и същи хора и сега те също нямат клиенти за ремонт.. Направи си сам са идентични и на двете и по едно и също време. (Прозявка) Мислите да ги изтриете и двете и да потърся нещо друго.
Аз съм обсебен и дори не обичайната игра, която бих искал да изтеглим..но играя ВСЕКИ ДЕН! Наистина забавно и предизвикателно. Разнообразието от места, които проектирате, винаги е страхотно!
Обичам тази игра откакто започнах да я играя. Имам над 1,5 милиона долара пари и съм на ниво 1986!!! Фактът, че получаваш живот на всеки 30 минути, е достатъчно темпо, за да играя. Просто искам диамантите да бъдат по-лесни за получаване, вместо да се налага да плащам за тях (което рядко правя). По-малко реклами също биха били добри, но не са много лоши, защото понякога наистина ще видя друга игра, която да опитам. Като цяло ще продължа да играя тази игра, защото е предизвикателна.
Тази игра започна страхотно! Но тъй като нивата стават по-трудни, вие нямате достатъчно ходове дори да се опитате да преминете!!!! И нивата стават твърде заети за ограниченото количество разрешени ходове!!!! Толкова тъжно да кажа, че изтривам това приложение, докато не се върнете и не отстраните този проблем!!!! Когато го направите, ще го направя още веднъж.
Играх тази игра от над 1200 нива и тези актуализации ме убиват! Така се отпускам след работен ден и сега парчетата са на супер скорост, а намекните парчета са невротични! И днес има реклами след всеки един загубен рунд?! Препоръчах това на всички и в благодарност вие утежнявате потребителите си?! Върни го обратно!! А какво ще кажете за предлагане на скъпоценни камъни, бустери, каквото и да е, така че да е стимул за вашите потребители?!
Играя тази игра от доста време и много ми харесваше. Похарчих малко пари, за да си купя скъпоценни камъни, които нямах нищо против. Но напоследък пъзелите станаха почти невъзможни за разиграване, освен ако не харчите пари и дори това не гарантира, че ще спечелите, което отнема забавлението от него. Вече рядко изпълнявам ограничените във времето предизвикателства и отнема цяла вечност, за да завърша нивата. Тъжно е да го кажа, но мисля, че ще изтрия тази игра и ще намеря нещо по-приятно.
Актуализиране...Сега, когато съм по-нататък, всичко се утрои в цената за проектиране на вашата стая, не си струва времето и вече не е забавно, загубих интерес сега и ще деинсталирате.... Това е забавна игра, но е по-малко за дизайн и още за играта за съвпадение.. Всичко струва много, така че постоянно играете играта на мача, за да получавате пари, а това отнема забавлението от проектирането. Така че ще го деинсталирам и ще търся нещо, без да се налага да играя игра през цялото време.
Обичах тази игра чак до последната актуализация. Защо сега трябва да гледам реклама между всяка енергия. Бих го оценил с най-малко 4 (5, ако можете да спечелите безплатни бустери, скъпоценни камъни), но сега мисля за деинсталиране.
Уникално е ! ! !
Играя от близо 2 месеца и съм на 478 ниво
Беше страхотно, докато не го актуализираха с реклама след ВСЕКИ кръг. Платих пари в тази игра с удоволствие, но сега за мен играта е съсипана. Лесно бих играл тази игра за огромни парчета време и бих казал на приятелите си да я играят, но не повече. Гадно е, когато една компания се преклони пред идеи за бързи пари, без да се съобразява с играта и клиента.
Мисля, че тази игра не беше това, което се надявах да бъде. Беше много като всяка друга игра за преобразяване на дома и не е добра за игра, ако не желаете да харчите пари за нея. Но аз харесвам някои аспекти на играта, но нормалното нещо основно се случва в Homescapes! Ако искате това, което според мен е по-добра по-популярна версия на тази игра, вземете Homescapes! Въпреки че мисля, че графиката е доста добра, това е всичко, което мога да кажа.
Home Design Makeover Симуляторы uav
Харесвам тази игра, но съм съгласен с други хора, че времето, необходимо за презареждане на живота, е твърде дълго. Също така съм съгласен за това как някои нива изискват много опити за постигане, особено когато има времеви ограничения (като допълнителните дизайни, които можете да въведете yiu). Понякога ми отнема цял ден, за да премина през едно ниво и по-често не успявам да завърша допълнителния дизайн, преди да изтекат 2-та дни.
Soccer Spirits Kartenspiele fvf
Нивата са твърде трудни за преминаване, така че не можете да участвате в специални оферти, ОСВОН АКО не похарчите малко зелено!💸💱💲💰💰💰💵 И така, играх от няколко месеца и няма да похарча повече стотинка тук, защото просто не си струва. Играта открадва 90 скъпоценни камъни след завой, ако отидете някъде близо до бутона, това е "СТАРТ" на следващия екран! Кажи чао на парите ми.
Самата игра може да предизвика пристрастяване, но все повече се дразня, че единственият начин да получите допълнителни „скъпоценни камъни“ е да ги закупите. А скъпоценните камъни са единственият начин да получите допълнителни ходове или бустери. деинсталирам.
😁
Бих искал да мога да украсявам повече, а не да продължавам да се опитвам да решавам пъзелите. Пъзелите могат да бъдат малко по-лесни. Играх вече два дни, успях да завърша само един пъзел, сериозно, харесвам графиката и наистина бих искал да украся, но се уморявам само да се опитвам да решавам пъзели и да не мога да украсявам.
Home Design Makeover Симулације bvog
Дизайнерската част е наистина страхотна. но самата игра е ужасна. Получавате само около $600 до $1000 на ниво, без допълнителни точки за оставащи ходове или когато играта продължава да изтрива фигури. Цената на повечето артикули в частта за дизайн е около $1500 и нагоре. Временните предизвикателства също са ужасни, защото ви отнемат 30 минути, само за да попълните 1 живот. Това е над 2 часа ядене за пълно зареждане и повечето нива не могат да бъдат преминати за 2 или 3 опита.
Той работи чудесно през последните няколко години, срива се и замръзва от миналата седмица!
Освен ако не искате да харчите пари, НЕ изтегляйте това приложение! Хареса ми концепцията на тази игра, но тя ви дава само 5 живота и след това можете или да харчите пари за получаване на повече, или да се откажете. Това е добре, ако убивате време само за 5 минути, но аз исках да играя играта. Писна ми да се опитват да ми изнудват пари, затова изтрих играта. :/ Разочароващо!
Обичайте тази игра. Иска ми се да не е толкова бавен. Замръзва на моменти и дори ще рестартира таблета ми. Но обичайте графиките! & играта.
наистина обичам тази игра, обичам да декорирам...играя я всеки ден, обичам да виждам дизайните си..кара ме да се чувствам сякаш наистина мога да създам стая у дома също толкова хубава....Добра игра
Home Design Makeover Simulator ljeh
ужас
Играх тази игра, за да взема скъпоценни камъни за другите игри, които играя. Аз съм на ниво 36 и все още нямам подгъви. Също така ми липсва мисията за Хелоуин за изтегляне на тази игра. Това е единствената игра, с която имам проблем. Взех поддръжка повече от седмица, за да се свържа с мен с някакъв така наречен технологичен проблем от моя страна. Е, не, не е въпросът. Така че смятам, че след като отговоря, ще отнеме още една седмица. Игрите, които правят arw забавни. Поддръжката им е бавна и те не правят нищо, за да поправят нещо. Сега знам защо спрях да играя техните игри. Въздъхнете.... ако искате да правите игри и приложения, накарайте себе си наистина да отговорите на вашата подкрепа или не се притеснявайте!
абсолютно го харесвам, музиката е пристрастяваща, шумът, когато правиш правилния ход, когато продължава и продължава, е напълно задоволителен след без значение какъв ден си имал, все още не мога да обясня защо пускам това точно сега в неделя am @ 3:11. Много забавно и образователно. Дано намерих това отдавна. Благодаря ви много, Annie B f
Забавно и предизвикателно, но НЕ ПРАВЕТЕ ПОКУПКИ В ПРИЛОЖЕНИЕТО!!!! НАПРАВИХ ПОКУПКА И НИКОГА НЕ ПОЛУЧАХ МОИТЕ ДИАМАНТИ! ОПИТАХ се ДА ПОЛУЧИ ПОМОЩ В ПРИЛОЖЕНИЕТО, НО БЕШЕ ДАДЕНА САМО ОПЦИЯТА ДА ПОЛУЧИ ПОДДРЪЖКА ОТ УЕБСАЙТА. СВЪРЗХ СЕ С ПОДДРЪЖКАТА И БЕХ КАЗАНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА МИНЕМ ПРЕЗ ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА ПОМОЩ! НАЗАД-НАЗАД И ОЩЕ НЯМА ПОМОЩ! НЯМАМ ДРУГИ ОПЦИИ, НЯМА СКЪЦЕННИ КЪМНИ И ИЗВЪН 4,99 $. НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВИМ ДРУГА ОТНОВО!!!!! ПОДКРЕПАТА ЗА ТАЗИ ИГРА СА ГОЛЯМО ВРЕМЕ!
Страхотна игра 💗💗👌👌
Може да бъде страхотна игра. Но това е игра за съвпадение и трябва да печелите монети, за да построите нещо в къщата. Което е добре. Но в играта за съвпадение ще ви каже, че имате нужда от 80 сърца, 70 кръга, 5 стола и 3 дивана. За 20 хода. И единственият начин да получите повече животи или скъпоценни камъни е да ги купите. Да махани това.
Играта е пълен боклук нищо не става Не искам да съм хейтър само че играта си е ужас първо постоянно ми заеква Второ не ми дават бонуси трето играта е супер трудна и глупава и всичко по-трудно се минава от водещите на нивата
Не мога да получа помощ при прехвърлянето на стара игра на нов телефон. Всеки път, когато изтегля приложението, изглежда, че това е първият ми път, когато играя играта. Все още мога да го играя на стария си телефон с wifi, но предпочитам всичко да бъде качено на новия ми телефон. Освен това отнема много време, за да спечелите нова игра, просто не знам колко игри трябва да са необходими, за да преминете през ниво.
Нямаше да си правя труда да оценявам тази игра, но почти всеки ден ме преследват за процент, така че ето го! Ако имахте друг начин освен да закупите скъпоценни камъни, за да получите скъпоценни камъни, това би било по-добре. Ако спрете с игрите, за които са необходими 10 ужасни опита за ВСЯКА игра, това би било чудесно.
В момента съм в началото!
Излизане от играта. Беше забавно и пристрастяващо, сега с всички реклами, висока трудност с по-малко време за завършване и седмичната възможност да спечелите безплатни часове за игра изчезна. Една игра трябва да е забавна и предизвикателна и вече не е това за мен. Довиждане
Наистина не искам да изтрия тази игра. НО ако рекламите не се оправят за повече ходове за безплатна игра, аз ще го направя. Всички други реклами работят добре, докато не поискате още 2 хода. Поправете това, моля
Уникална е ❤️❤️❤️
Напълно обичам да проектирам нови идеи за хората, тъй като имам известен опит с постоянни предизвикателства в житейския си опит. Страхотен начин да се научите как да започнете отначало, не сте ли съгласни 👌 💯 🙂
Използвайте, за да се насладите на тази игра. Не мога да играя повече, тъй като замръзва през цялото време.
Аз съм на ниво 2530 и съм напълно заседнал. Това не е първият път, когато се случва.. Има твърде много нива, за да се забие сериозно. Моля, поправете този проблем
Това е много креативна игра. Повечето от формите или символите обикновено са бонбони, но вие сте направили формите действителни форми. Нивата на него отговарят на трудността. Харесвам мебелите, които имате право да избирате.