Post by ofsogiheces on Mar 14, 2022 1:30:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn French with Le Monde ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn French with Le Monde IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшити всі хак ▞▞▞
▞▞▞ Learn French with Le Monde 2022 version ▞▞▞
Досвід художнього навчання
Це навіть не дає мені його відкрити
Марний додаток. Не має значення, скільки разів ви підтверджуєте свій обліковий запис електронної пошти, це не дозволить вам увійти. Видалення прямо зараз. Більше ніколи не завантажувати.
Фантастично, справді
Я оцінив це на 3 зірки, оскільки ця програма корисна, лише якщо ви знаєте основи французької мови, інакше вона не дає ознайомлення з цією мовою.
City Pilot Flight: Plane Games Simulyasiya pkg
Дуже добре розроблений. Хоча дорого. Трохи знизьте тарифи, і це буде хітом.
Чудово! Цікавий спосіб вивчення французької мови.
Дуже хороший додаток. Методика цікава. Охоплює багато аспектів і використовує широкий словниковий запас.
Learn French with Le Monde Edukasyon itau
Дивовижний додаток Легко зрозуміти мову та легко вивчити
Чудово
Чудові культурні фрагменти, пісні уривки з фільмів тощо
C'est très amusant d'apprendre français avec le monde...merci!
J'espère qu'il soit gratuit!
Learn French with Le Monde Edukasyon itau
Занадто дорого
Фантастичне застосування. Я вчив французьку в школі, але багато чого забув. Ця програма швидко переходить на ваш рівень і зосереджується на слабких місцях. Мені подобається баланс між технічним розумінням (яке, як я вважаю, допомагає, як дорослий), фразами, а також розмовними ідіомами. Уроки французькою (з варіантом англійської) допоможуть вам налаштуватися на мову. Також розважальні еклектичні історії та сцени - уроки веселі. Зосередженість на дорослих і здатність обробляти більш природні фрази.
Уроки короткі, легко знайти час для їх проведення, охоплюють широкий спектр тем і багато граматики
法語課程 LeMonde 教育 oaqm
Сама програма така крута і досить зрозуміла, але аудіо взагалі не працює, лише деякі з них, наприклад, 1 або 2 на урок. Будь ласка, виправте це, тому це більше, ніж чудовий додаток. Спробуйте на моєму планшеті HP. З повагою
Я думаю, що деякі слова або розділи не перекладаються на міжнародну англійську
Шкода, що це не безкоштовно. Найкращий додаток на сьогодні!
Дуже цікаво! Самостійне навчання.
Learn French with Le Monde تعلیمی cvu
Треба сказати, що цей додаток дуже добре зроблено. Мені було важко вивчати французьку мову, і цей додаток просто допоміг повернутися на правильний шлях. Дуже рекомендую!
Мені подобається робота
Дуже пізнавально та зручно
Чудовий контент і стратегія навчання. Фантастика!
Я вчу літ і це fub
Дуже смішно і добре зроблено! Цей перевершує інші, так це дуже милий (безглуздий, але милий!) сюжет, і я вважаю його досить привабливим замість повторюваних клацань. У мене лише третій день, тож сприймайте це з великою недовірою. Я ще не перетнув плату, але міг би!
Чудовий додаток для вивчення французької мови. Розважальний і захоплюючий. Крім самої мови, це також дає культурний фон. Також вводяться різні акценти, що додає матеріалу кольору.
Спробував урок 1 безкоштовної пробної версії, який дивовижний спосіб використання технологій! Аудіо, відео та письмові відповіді з персоналізованим оцінюванням в реальному часі. Спробуй це!
Я б не оцінив або не завантажив це було очевидно, що ви повинні були заплатити.
Як щодо створення папки, де можна зберігати деякі речення, слова та їх значення
Сама програма здавалася веселою та цікавим способом мотивувати вас продовжувати навчання. Він досить акуратний у своєму підході, але макет трохи дивний, а уроки/завдання можуть бути дуже короткими. Але головна моя претензія - це ціна за повну версію. ЦЕ АСТРОНОМІЧНО.... 25 фунтів стерлінгів на місяць – найдешевший варіант! Давай. Справді? Повний розбір того, що таке нормальна програма. Заощадьте собі статки та отримайте натомість Memrise або Duolingo, вони все одно кращі програми.
Перші пару уроків чудові... подивлюсь, що там ще буде